Initeam ontwikkelt al 20 jaar managementoplossingen voor de meubelsector

20 jaar geleden namen enkele belangrijke spelers in de meubelretail contact met ons op met een vraag die even simpel als complex was: de structuur van meubelwinkels digitaliseren en moderniseren.
Ons bedrijf had toen al ervaring met enkele meubelfabrikanten. Deze winkels waren op zoek naar een solide oplossing voor hun verschillende uitdagingen. Na een intense samenwerking werd als eerste de beheersoftware eMeubel geboren, en op basis daarvan hebben we Furnqube vervolgens gestructureerd. Twee oplossingen gemaakt voor en door de meubelbranche!

Vandaag blijft Initeam investeren in de ontwikkeling en actualisering van Furnqube, evenals andere specifieke beheersystemen voor de meubelwereld. We kennen de branche heel goed, de verschillende spelers en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Dat vertaalt zich in onze toepassingen en de expertise van onze mensen.

Wij kennen de uitdagingen van uw branche en wij hebben de oplossing!

Artikelbeheer

Het beheren van artikelen met verschillende configuraties en prijzen is eenvoudig en efficiënt dankzij onze oplossing.

Correcte bestellingen aan leveranciers

Furnqube automatiseert voorraad- en referentieorders waardoor de foutmarge en daarmee de kosten drastisch worden verlaagd.

Voorraadbeheer

Verbeter de doorlooptijden van uw magazijn en verminder overheadkosten dankzij een duidelijk en realtime overzicht.

Logistiek

Verwachtingen van de eindklant overtreffen: efficiënte en kosteneffectieve planning, ophalingen en leveringen.

Financieel management

Dankzij de koppeling met het boekhoudprogramma vermijd je dubbele invoer en krijg je veel sneller financiële resultaten.

Duidelijke cijfers

Het hebben van duidelijke en concrete cijfers om beslissingen te kunnen nemen is essentieel: Furnqube combineert operationele, commerciële en financiële informatie.

Waarom Initeam?

Wij spreken uw taal

Initeam kan bogen op meer dan tien jaar ervaring in de meubel- en slaapcomfortsector. We kennen de branche en haar uitdagingen heel goed. Verder zetten we ons in om altijd duidelijk en transparant te communiceren, zonder de zaken onnodig ingewikkeld te maken.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

Als bedrijf is het vaak lastig om jezelf 100% te herkennen in een softwarepakket. Onze software is modulair en bevat honderden parameters om deze aan te passen. De ontwikkeling van alle applicaties is volledig in eigen beheer, waardoor wij specifiek kunnen inspelen op specifieke wensen en behoeften.

Meer omzet met betere marges

Medewerkers kunnen zich richten op klanten en/of activiteiten die direct van invloed zijn op de verkoop. Specifiek voor de meubelbranche bieden wij robuuste software die door de jaren heen is getest. Dankzij deze specificiteit zijn efficiëntie en toegevoegde waarde bijzonder hoog.

In de cloud, op ieder apparaat.

Furnqube werkt op alle toestellen met een internetverbinding.
Een mobiele oplossing die je overal kunt gebruiken.

  • Computer
  • Tablet
  • Smartphone

Request Demo

"*" indicates required fields

Privacy Policy
This field is for validation purposes and should be left unchanged.