Waarom wordt je sessie (plots) afgesloten?


Als je inlogt in Furnqube, dan wordt je aan een sessie toegewezen. Jouw Furnqube-licentie bepaalt hoeveel sessies er tegelijk gebruikt kunnen worden.Ā 

  • Indien je een paar uur niet meer gewerkt hebt in Furnqube, wordt je sessie automatisch afgesloten. Dit gebeurt standaard na 8 uur. Het scherm zal open blijven staan, maar je actieve sessie zal verlopen. Wanneer je dan een handeling doet in Furnqube, krijgt je de melding dat je sessie is beĆ«indigd en keer je automatisch terug naar het inlogscherm. Je zal dan opnieuw moeten inloggen.
  • Indien alle sessies in gebruik zijn, en je logt toch in, dan wordt automatisch jouw oudste sessie afgesloten. Stel dat je op een andere toestel ingelogd was, wordt die sessie afgesloten.
  • Indien alle sessies in gebruik zijn, en jij hebt geen oude actieve sessie meer, dan wordt automatisch de oudste sessie (de sessie die al het langst op niet actief staat) van een andere gebruiker afgesloten (op voorwaarde dat die gebruiker in de laatste 5 minuten niet meer actief was).

Indien je merkt dat je sessies/gebruikers te kort hebt, zal je moeten overwegen om je Furnqube-licentie te verhogen.