Hardware -en systeemvereisten

Systeemvereisten

Furnqube is een webapplicatie die werkt via je internetbrowser. Daarom heb je voor Furnqube enkel een toestel met internetconnectie nodig (WiFi of 3G/4G). Dit betekent dat Furnqube werkt op zowel PC, Mac, laptop, tablet, iPad, smartphone, ...

Als browser geven we de voorkeur aan Chrome, maar ook met andere recente browsers (Safari, Edge, Firefox), kan je Furnqube gebruiken.

Toevoegen als favoriet / bladwijzer

Een goed idee is om Furnqube als bladwijzer toe te voegen in je browser. Op die manier heb je snel toegang tot Furnqube en vergeet je de link niet.

Toevoegen aan startscherm (tablet & smartphone)

Als je op je tablet of smartphone Furnqube toevoegt aan je startscherm, heb je snel toegang tot Furnqube. Bijkomend voordeel is dat de applicatie dan ook fullscreen wordt geopend. De adresbalk van je browser is niet zichtbaar, waardoor meer schermruimte voor Furnqube krijgt.

Je kan dit doen door eerst via de browser Furnqube te openen. En dan bij de instellingen zou je de optie moeten vinden om dit toe te voegen aan je startscherm.